8.9.17

Hi Hats Are For Post Punk Heroes


Οι Taos Humm είναι ένα τρίο μουσικών που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία από το Bristol της Αγγλίας.  Παίζουν ωραίο garage rock με πινελιές ψυχεδέλειας και φέτος την άνοιξη κυκλοφόρησαν το αξιοπρόσεκτο ντεμπούτο τους Flute Of The Noodle Bender από το οποίο κλέβει την παράσταση το κομμάτι που διαλέξαμε για τον τίτλο του post. Ένα επείγον, σκοτεινό, με μια ερασιτεχνική γοητεία κομμάτι που σφύζει από πάθος.

Το BBC6 Radio τους έπαιξε αρκετά μέχρι το καλοκαίρι και επιτέλεσε το καθήκον του που επιβάλλει τη στήριξη νέων ταλέντων, κάτι το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς γενικότερα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση με αφορμή ένα κομμάτι που είναι από τα καλύτερα κιθαριστικά φετινά μας ακούσματα.

Πάντα ήθελα να ανακαλύψω ένα συγκρότημα πριν από την υπόλοιπη πλέμπα (το BBC6 δεν μετράει) και οι Taos Hymm καλύπτουν αυτή την ανάγκη μου. Να φανταστείτε πως στο προφίλ τους στο Facebook απαντούν σε όλα τα σχόλια που τους αφήνουν ενώ, αν σημαίνει κάτι αυτό, οι φωτογραφίες τους έχουν πολύ λιγότερα likes από τις φωτογραφίες μιας 60χρονης σε κρίση ηλικίας. Πόσο ψαγμένος τέλος πάντων;

BandcampSoundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Clicky Web Analytics