1.11.10

Αμπελοφασουλοσοφίες 01/11/10

Θα έχετε ακούσει φαντάζομαι κάποια πράγματα για το περίφημο νέο άτυπο κόμμα στην Αμερική.

Το Tea Party όπως λέγεται αποτελείται κυρίως απο ρατσίστριες, ομοφοβικές κυράτσες που ακούνε Δαρβίνος, Άραβας, Αλάχ, μαύροι, περιβάλλον και βγάζουν σπυράκια. Αντιπροσωπευτική μούρη και περίπου βασική ομιλήτρια αυτού του κινήματος είναι η Sarah Palin.

Το κίνημα, που ακόμα δεν έχει μπει στην Αμερικανική Βουλή, μας υπενθυμίζει τους λόγους που τα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη αντιπαθούν την Αμερική και κάνει τους Ρεπουμπλικάνους να φαίνονται κοινωνικά εύαισθητοι μπροστά του.

Υποστηρίκτρια του κινήματος (και εδώ κολλάει το θέμα με την μουσική) είναι η θρυλική ντράμερ των Velvet Underground Moe Tucker που έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο ξεστομίζοντας απόψεις που γυρνάνε το ημερολόγιο 50 χρόνια πριν θυμίζοντας κάτι γκρινιάρες γιαγιάδες στα λεωφορεία που κουνάνε απογοητευμένες το κεφάλι τους όταν βλέπουν πακιστανό αλλά το στόμα τους στάζει μέλι όταν λένε τη λέξη «γιατρός».

Τελικά το κακομοίρικο παρουσιαστικό της δίπλα στην υπεργκομενάρα Nico ήταν ένας ακριβέστατος αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας.

Δεν έχει γενέθλια για σένα του χρόνου Moe. Έτσι για να μάθεις.

Μπορώ να την φανταστώ σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ πάντως. Αν καθόταν και δίπλα στον Mark E. Smith το μίγμα θα ήταν εκρηκτικό.

Μετά απο πολύ καιρό παρεμπιπτόντως συμφώνησα μαζί του και σε κάτι απο όλα αυτά που γκρινιάζει έστω και αν είναι κάπως άκομψες οι αντιδράσεις του. Περιγράφοντας την φεστιβαλική εμπειρία του με τους Mumford & Sons είπε τα εξής "We were playing a festival in Dublin the other week. There was this other group like, warming up in the next sort of chalet, and they were terrible. I said 'shut them cunts up' and they were still warming up, so I threw a bottle at them. The bands said 'that's the Sons of Mumford' or something, 'they're number five in charts!' I just thought they were a load of retarded Irish folk singers."

Μια άλλη όμορφη ιστορία εκδίκησης αποτελεί η προχθεσινή είδηση οτι το αφηνιασμένο κοινό που ήθελε εισιτήρια για το τιτανοτεράστιο Tour των Take That, με τον Robbie Williams ξανά στην σύνθεσή τους, ανάγκασε πολλές online εταιρίες αγοράς εισιτηρίων να καταρρεύσουν. Αναγκάζοντας και όλους τους, έτσι κι αλλιώς ανέκαθεν τσαντισμένους, post-ροκάδες να μην μπορούν να αγοράσουν εισητήρια για το tour των Mogwai μέσα στο 2011 στο οποίο θα παίξουν και τον καινούργιο τους δίσκο που αναμένεται στις 14 Φεβρουαρίου με τον ερωτιάρικο τίτλο Hardcore Will Never Die, But You Will.

Φήμες που ήθελαν να φτάνει στο mail του Stuart Braithwaite μήνυμα με τίτλο "Take That Will Never Die, But You Will" και αποστολέα τον Gary Barlow παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Clicky Web Analytics