16.2.09

Radio Beans #1

Αυτό είναι λοιπόν το εισαγωγικό ραδιοφωνικό σημείωμα του some beans. Μετά απο πολύ γέλιο (κάποια μέρα θα βάλουμε τα bloopers, το υποσχόμαστε!) και αρκετό ψάξιμο σε ότι αφορά το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε (ο θεός να σε έχει καλά Mixpad) σας παρουσιάζουμε περήφανα (;) το Radio Beans #1. Ακόμα και αν δεν σας αρέσει πάντως, τουλάχιστον εκτιμήστε τη συγκινητική προσπάθεια που κάναμε για να βρούμε την Samantha να λέει την επάρατο λέξη "boyz".

Εκτός απο το Mixpad που αναφέραμε νωρίτερα, θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε το YouTube και το SoundForge που χωρίς τη βοήθειά τους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν. Τέλος, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε φιλάκια, ή έστω ερωτικά γράμματα, στα σούπερ μάρκετ "Δούκας" για τις ευγενικές τους χορηγίες και τις υπέροχες δωροεπιταγές τους. Πριν απλώσετε το χέρι στο ακουστικό για να καλέσετε το δικηγόρο σας, να διευκρινίσουμε ότι το τελευταίο αποτελεί μύθευμα.

Radio Beans 1

Tracklisting:
Pixies - "Mr Grieves"
Radiohead - "Subterranean Homesick Alien"
M.I.A. - "Boyz"
Gorky's Zygotic Mynci - "Starmoonsun"
Regina Spektor - "Daniel Cowman"
Ride - "Unfamiliar"
Andrew Bird - "Weather Systems"
The Beatles - "I Want To Tell You"
Patrick Watson - "Sleeping Beauty"
Traffic - "Freedom Rider"
Paavoharju - "Pimeänkarkelo"

3 σχόλια:

Rodia είπε...

Καλή σταδιοδρομία παιδιά! :)
..και πολύ όμορφο blog..

Unknown είπε...

Ωραία αρχή! Να διαλέξεις αγαπημένο τραγούδι από το Doolittle είναι βασανιστήριο. Εγώ θα έλεγα το Hey αλλά στην εκτέλεση του "Pixies at the BBC". Α, όσοι κακολογούν τον Conorάκο απλά δε νιώθουν! In Conor we trust! ;-)

mr.grieves είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ παιδιά!Το εκτιμούμε απεριορίστα!Πράγματι είναι τρομερά δύσκολο να βρείς το πιο αγαπημένο κομμάτι του Doolitle.Απλά όταν ακούω την εκπληκτική κιθάρα στο τελείωμα του N.13 Baby νομίζω ότι κατασταλάζω;-)

 
Clicky Web Analytics