3.6.10

Αμπελοφασουλοσοφίες 03/6/10

Φαίνεται ότι κάτι μας πιάνει το Μάιο! Ίσως φέτος να φταίει ο άστατος καιρός, αν και πλέον τα αφήσαμε πίσω αυτά και βαδίζουμε ήδη στις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, με τη θαλασσινή μυρωδιά να ανεβαίνει προκλητική από την Πειραϊκή. Ή μπορεί απλά να είναι πάντα φοβερά πολυάσχολος μήνας. Αλλά ζούμε, είμαστε καλά, όλα ΟΚ... Και μουσική έχουμε ακούσει και απ'όλα!

Και υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια τριγύρω, και συνέχεια ξεφυτρώνουν κι άλλα από παντού. Και σε περιμένουν να τ'ακούσεις και να τα ερωτευτείς. Όπως οι Hjaltalin - περισσότερα γι'αυτούς σύντομα...

Ή όπως ας πούμε η Madam την οποία παρουσιάσαμε στο Some Questions πριν μερικούς μήνες. Και να που την έχει ανακαλύψει κι ο Guy Garvey και έπαιξε ένα κομμάτι της στην εκπομπή του πριν δυο βδομάδες (λίγο μετά το λατρεμένο μας "I'm A Pilot" - λατρεύουμε τον θεούλη Guy, το έχουμε ξαναπεί και θα το ματαξαναπούμε!) όπως περήφανα μπορούμε να ανακοινώσουμε. Μακάρι να γνωρίσει την επιτυχία που της αξίζει!

Φυσικά Μάιος σημαίνει και τέλος της σεζόν σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα στην τηλεόραση. Την εβδομάδα που μας πέρασε μας άφησε και το Lost με ένα φινάλε που για μας υπήρξε απλά καταπληκτικό. Ναι, ΟΚ, δεν απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που οι ίδιοι έβαλαν στο μυαλό του κοινού τους αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι αυτά δεν ήταν και τόσο μεγάλης σημασίας - οι άνθρωποι είχαν από την αρχή τη μεγαλύτερη σημασία και οι σχέσεις τους, και όλα τα γύρω-γύρω ήταν συμβολικά. Κι έτσι έπρεπε δηλαδή. Το να βγαίνει ένα τηλεοπτικό σήριαλ και να μιλάει για την αγάπη και την ένωση που προσπερνάει το θάνατο στα μούτρα του κυνικού και μπουχτισμένου τηλεθεατή του 2010 είναι κάτι. Κάτι πολύ όμορφο, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Τελείωσε και η αθλητική σεζόν και περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει. Από την πλευρά μου προς το παρόν δεν έχω να απαντήσω κάτι στον mr.grieves, θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα...

Για τώρα, παντως, είμαστε σε συναυλιακό mood. Αφού είδαμε έναν απρόσμενα κεφάτο και περισσότερο ακμαίο απ'ό,τι περιμέναμε Bob Dylan στο Terravibe το περασμένο Σαββατοκύριακο, ακολουθεί το διήμερο Synch-Rufus. Τελικά η ταρζανιά που σχεδιάζαμε δεν γίνεται, οπότε καταλήξαμε ότι το Σάββατο θα ανήκει στην Αυτού Εξοχότητα ενώ η Παρασκευή στο Synch και ησυχάσαμε. Ανυπομονούμε σφόδρα και για τα δυο κι ελπίζουμε απλά να μπορέσουμε να δούμε τους Hot Chip μια άλλη φορά, σύντομα πάντως.

Και να μη βρέξει!


2 σχόλια:

Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε...

Συμφωνω απόλυτα μαζι σου για το λοστ...Δε θα με χάλαγαν όμως και λιγες ακομα αποκαλυψεις,ετσι για να μην παει χαμενο το επιστημινικης φαντασιας προφιλ του σηριαλ,που αν ήταν περισσότερο ανεπτυγμενο θα μιλαγαμε για αριστουργημα.βεβαιως αλλη μια προυπόθεση ήταν να εχει και καλυτερες ερμηνειες.
Καλησπερα !
Χ.

uptight είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι οι ερμηνείες των περισσότερων ήταν από τα δυνατά σημεία του σήριαλ... Ειδικά ο θεούλης Emerson και αυτός που παίζει τον Locke, δε θυμάμαι πώς λέγεται. Τώρα λέγεται ότι θα έχει έξτρα λεπτά το DVD με το τί έγινε στο νησί υπό τον Hurley, φήμες για ταινία που θα εξηγεί κτλ. Εμένα μου φτάνει αυτό που είδα. :-)

 
Clicky Web Analytics