17.7.10

Αμπελοφασουλοσοφίες 17/7/10

Απογοήτευση προκάλεσε η μουσική του trailer του Next Top Model 2. Τι απογοήτευση δηλάδη. Η μέρα μας καταστράφηκε. Κρίμα γιατί τον τελευταίο καιρό είχαν αναβαθμιστεί οι μουσικές επιλογές του καναλιού.Το Next Top Model 1 είχε στο trailer του το"Intro" των ΧΧ ενώ το Dancing With The Stars είχε το "It's Personal" των Radio Dept. Με τι καρδιά θα δούμε τώρα την αναζήτηση για το Next Next Top Model;

Εντάξει θα υπάρχουν και κάτι νεαρά κορίτσια με μπικίνι που θα κάνουν φωτογραφήσεις με λεσβιακά υπονοούμενα ενώ θα κλαίνε και θα ξεμαλλιάζονται αλλά ποιός νοιάζεται γι'αυτά.

Συγχαρητήρια στα ΜΜΕ και στα ΜΜΜ για τις μέρες που διαλέγουν να κάνουν απεργία. Όσο λιγότεροι στις πορείες και όσο λιγότερη κάλυψη σε αυτές ακόμα καλύτερα. Μάλλον είμαστε αρκετά ευτυχισμένοι σε αυτή τη χώρα οπότε δεν αλλάζουμε για κανέναν ρουφιάνο.

Έτσι και αλλιώς αυτό λεγόταν και τις προάλλες. «Απο Σεπτέμβρη που θα γυρίσει ο κόσμος θα γίνει χαμός». Σα να λέμε απο Δευτέρα δίαιτα.

"Well, I think they should attack the lower classes first with bombs and rockets, destroying their homes.
And then when they run helpless into the streets mowing them down with machine guns. And then, of course, releasing the vultures.
I know these views aren't popular but i have never courted popularity."

John Cleese απο το σκετς Letter and Vox Pops του Ιπτάμενου Τσίρκου των Monty Python (θα το βρείτε στα 5'58" αλλά δείτε το όλο...)

Τελικά το μελάνι δεν πρόλαβε να στεγνώσει απο τις προηγούμενες αμπελοφασουλοφίες και, δύο μέρες μετά απο τότε, το πίτσιφορκ βαθμολόγησε με 4.4 το /\/\/\Y/\ της M.I.A.. Για γέλια και για κλάμματα.

Οι Band Of Horses προχωρούν ένα βήμα παραπέρα στον φετινό τους δίσκο. Μπορεί να μην είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά τουλάχιστον οι καινούργιες ιδέες τους (ιδιαίτερα στο "Factory"), τους αποστασιοποιούν απο τον χαρακτηρισμό «οι βλάχοι ξάδερφοι των Kings Of Leon».

Βέβαια ό,τι και να κάνουν δύσκολα θα ξεπεράσουν την κατα 2/4 προηγούμενη μπάντα τους, τους Carissa's Wierd. Η μπάντα απο το Seattle ήταν μια απο τις καλύτερες στο είδος που διέπρεψαν οι Red House Painters και οι Low.

Δείτε τους ας πούμε σε αυτή την καταπληκτική διασκευή του "Asleep" των Smiths.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Clicky Web Analytics