5.1.11

What if we hadn't been born at the same time?/ What if you were seventy-five and I were nine?/ Would I still bring you cookies in an old folks' home?

Έτσι μάλιστα. Να ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει ο χρόνος. Το καινούργιο κομμάτι στο παζλ της -πλέον- εθιμοτυπικής συλλογής live κομματιών του Andrew Bird είναι ίσως το καλύτερο της σειράς και κάνει τα σάλια μας να τρέχουν για το νέο δίσκο του που αναμένεται φέτος.

Το Fingerlings 4 αποτελείται από -ως επι το πλείστον- ορχηστρικά κομμάτια σε ζωντανές εκτελέσεις απο το tour που έκανε για να προωθήσει το Noble Beast. Τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια εμφανίστηκαν σε στούντιο μορφή ακομπανιάροντας το Noble Beast σε ένα extra cd με τίτλο Useless Creatures ενώ άλλα έζησαν τη σύντομη ζωή τους ως b-sides και outtakes.

Εκτός από τα ορχηστρικά κομμάτια όπως τα "Dance of Death", "Master Sigh" και "Make Hay", που το ένα πίσω από το άλλο στη σειρά σου κόβουν την ανάσα με την ομορφιά τους, υπάρχει και το μέχρι τώρα ακυκλοφόρητο "The Sifters" που φημολογείται πως θα περιλαμβάνεται στον καινούργιο δίσκο του Andrew και είναι από τα πιο συγκινητικά κομμάτια που έχει γράψει ποτέ. Η εκτέλεση είναι από την Τέταρτη Πρεσβυτεριανή εκκλησία στο Gezelligheid του Σικάγο και μπορούμε να την απολαύσουμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Clicky Web Analytics