30.9.08

Some Beans Last A Long Time Mothefuckas

Μάλιστα. Καποιος μας έσβησε το χθεσινό post. Χωρίς προειδοποιήση,και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν έσβησαν οτιδήποτε ίχνος υπήρχε. Ξενέρωμα μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που νιώθω, όπως και οργή για τον μεγαλοαδερφίστικο τσαμπουκά.

Προφανώς όλα αυτά υποκινούνται απο τον Paul Banks που χθες τον χαρακτήρισα τον χειρότερο στιχουργό στην πιάτσα. Κρίμα τα Hugo Boss κουστούμια σου ρε Paul.

Πέρα απο την πλάκα πιθανολογώ ότι αυτό που έκανε τη ζημιά ήταν το mixtape με τίτλο Some Beans Last a Long Time που ανεβάσαμε εχθές, το οποίο περιείχε ένα κομμάτι των Mercury Rev απο το καινούργιο τους άλμπουμ ανήμερα της κυκλοφορίας του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, γιατί όλα τα υπόλοιπα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Τελοσπάντων.

Είναι ήδη πολύ αργά πολυχρονεμένες μου εταιρείες γιατί έχω βγάλει δεκάδες εκατομμύρια απο την εμπορική εκμετάλλευση των τραγουδιών απο την δική σας εταιρία, τα οποία θα ξοδέψω σε χρησιμοποιημένα κωλόχαρτα τα οποία θα έρχομαι κάθε βράδυ να πετάω στο κτίριο σας. Έπειτα θα φύγω στην Βραζιλία με την γυναίκα μου, οπού θα συνεχίσω να ανεβάζω κλεμμένα τραγούδια σε βραζιλιάνικα blogs.

Σε γρήγορη περίληψη εκτός απο το ότι έγραψα για την σκατένια στιχουργική ικανότητα του περουκοφόρου (είναι πολύ γελοίο για να είναι αληθινό το μαλλί) Paul Banks, είπαμε και πως συνήθως προσέχουμε πρώτα την μελωδία και μετά ασχολούμαστε με τους στίχους, όπως και ότι πολλά ελληνικά συγκροτήματα τα έχει φάει η μαρμάγκα λόγω άθλιων στίχων στα ελληνικά.Όλα αυτά αναπτύχθηκαν σε 3000 λέξεις με διαχωρισμένα κεφάλαια για την απαρράμιλη στιχουργική των Bloc Party, του αγαπημένου μας Alex Turner, και του Γιώργου Γερολυμάτου. Στην συνέχεια είχαμε συνέντευξη του κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου ο οποίος μας δήλωσε αποκλειστικά "γαμιέται όποιος είναι πίσω απο την εξαφάνιση του χθεσινού post". You took the words right out of our mouth αγαπητέ Γερασιμούλη.

Για την ιστορία το mixtape ήταν κάπως έτσι:

Mercury Rev - "People Are So Unpredictable"
Beach House - "Some Things Last A Long Time"
Talk - "Return To Factory"
Beck - "Replica"
Stephen Malkmus - "Elmo Delmo"
Sigur Ros - "Inní Mér Syngur Vitleysingur" (Τους μισώ ακόμα περισσότερο που με ανάγκασαν να το ξαναγράψω αυτό το μακρινάρι)
Bloc Party - "Signs"
Martina Topley Bird - "Baby Blue"
Frightened Rabbit - "Poke"
Okkervil River - "On Tour With Zykos"
Shearwater - "Snow Leopard"
Joan As Police Woman feat. Rufus Wainwright - "To America"

Βρείτε τα και φτιάχτε το λοιπόν, τι περιμένετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Clicky Web Analytics