27.12.09

2009: θα πάρω την κουρτίνα 2! (some διαγωνισμός!)

Μετά τις χριστουγεννιάτικες κραιπάλες και λίγο πριν το 2009 πνεύσει τα λοίσθια, η αγωνία κορυφώνεται κυρίες και κύριοι: ΠΟΙΟΙ θα είναι οι τυχεροί καλλιτέχνες που θα αποσπάσουν φέτος τον βαρύ κι ασήκωτο τίτλο του Κορυφαίου Δίσκου της Χρονιάς για το some beans; Ποιοί θα περπατήσουν συγκινημένοι στο κόκκινο χαλί, ποιοί θ'ανέβουν στο βάθρο δακρυσμένοι και θα κρατήσουν το πολυπόθητο αγαλματίδιο στο χέρι ψελλίζοντας ευχαριστήριους λόγους; Πέρυσι οι Elbow τα σαρώσανε όλα. Φέτος το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι λίστες μας δεν θα έχουν τον ίδιο νικητή, οπότε θα έχουμε δυο καλλιτέχνες που θα μοιραστούν το μεγάλο βραβείο. Όμως ποιοί είναι;

Οι φάκελοι με τους νικητές - κυρίες και κύριοι - έχουν τυπωθεί και σφραγιστεί... Όμως δεν θα ανοιχτούν πριν την Τρίτη, ο δικός μου, και λίγο αργότερα του mr.grieves. Κι επειδή πάντα ψάχνουμε μια δικαιολογία για να φτιάχνουμε και να χαρίζουμε όμορφα πραγματάκια, το some beans κάνει τον πρώτο του διαγωνισμό! Μέχρι την Τρίτη τα μεσάνυχτα (προς Τετάρτη) μαντέψτε ποιοί θα κατακτήσουν την κορυφή της κάθε λίστας και θα σας στείλουμε ένα χειροποίητο γιορτινό πακετάκι που θα περιέχει τα τραγούδια που μας άρεσαν φέτος με συνοδευτικό artwork και μπισκοτάκια από τα χεράκια μας μέρες που'ναι... Να μην τ'ακούτε ρε παιδί μου ξεροσφύρι, δε λέει.

Συμμετέχει κανείς με email στο hatzip@hotmail.com ή με ένα σχολιάκι εδώ από κάτω. Να δούμε κιόλας και πόσο προβλέψιμοι είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Clicky Web Analytics